Alles uit eigen voorraad leverbaar
✅ Beoordeeld met een 9.7
✅ Top service
✅ Gratis verzending NL/BE vanaf €35

Meelwormen voor vogels – Waarom deze voeren aan de vogels?

gedroogde meelwormen

Vogels zijn dagelijks bezig met het vinden van voedsel. De meeste mensen denken dat het voedsel alleen tijdens de wintermaanden schaars is.

Het tegendeel is waar. Ook buiten de wintermaanden is het voor vogels steeds lastiger geworden om voedsel te vinden. Wij kunnen de vogels helpen, door ze voedsel aan te bieden en ze bij te voeren. Meelwormen zijn hier een goed voorbeeld van.

Wat zijn gedroogde meelwormen?

Met gedroogde meelwormen kun je vogels een groot plezier doen. Meelwormen doen je vast denken aan de typische wormen. Een regenworm is zo’n typische worm. Dit beeld klopt niet helemaal.

Gedroogde meelwormen voor vogels  zijn niet de wormen zoals je deze kent. Dit zijn namelijk larven. Gedroogde meelwormen zijn niet alleen geschikt voor vogels, maar ook voor andere huisdieren. Zoals vogels en spinnen bijvoorbeeld. Meelwormen kweken voor vogels gebeurd zowel binnen als buiten Europa.

Waarom meelwormen voeren aan vogels?

Gedroogde meelwormen vinden vogels niet alleen lekker. Met name door de toegevoegde eiwitten, is dit een verantwoorde traktatie. Vogels hebben deze eiwitten het hele jaar hard nodig.

Hiermee krijgen ze voldoende energie om dingen te kunnen ondernemen. Eieren leggen, nesten te bouwen en vliegen bijvoorbeeld. Hierom mag je gedroogde meelwormen voor vogels het hele jaar door aanbieden en voeren. Je kunt deze erg lang bewaren. Minimaal 1 tot 2 jaar. Je houdt de smaak van de meelwormen optimaal, door deze op een koele en droge plaats te bewaren.

Welke vogels eten meelwormen?

De meeste vogels vinden gedroogde meelwormen lekker. Dit gaat vooral op de tuinvogels. Een aantal voorbeelden van tuinvogels zijn het roodborstje, de merel en de koolmees.

Hoe voer ik gedroogde meelwormen aan vogels?

Vogels zijn erg vindingrijk. Voedsel zoeken en vinden gaat ze erg makkelijk af. We kunnen het wel wat makkelijker maken voor de vogels. Zo kun je gedroogde meelwormen op verschillende manieren aanbieden aan vogels. .

De beste manier is om de meelwormen ergens in te verwerken. Bijvoorbeeld tussen het strooivoer. Een andere manier is om deze tussen de pindaslinger te verstoppen.

Gedroogde meelwormen kopen?

Wil jij de tuinvogels trakteren op iets lekkers? Meelwormen voor vogels is een lekkere en verantwoorde traktatie. Hier kun je ze erg blij mee maken. Gedroogde meelwormen kopen kan op onze website. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten, voor een betaalbare prijs.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van thebirdfamily.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 168 reviews.