Alles uit eigen voorraad leverbaar
✅ Beoordeeld met een 9.7
✅ Top service
✅ Gratis verzending NL/BE vanaf €35

Toont alle 8 resultaten

Mezenbollen kopen: hoe maak je jouw gevederde vriendjes blij?

Mezenbollen zijn een heerlijke snack voor vogels, vooral in de winter, wanneer het moeilijker is voor vogels om aan voedsel te komen. Ze zijn gemakkelijk op te hangen en trekken veel verschillende soorten vogels aan. Mezenbollen zijn een geweldige bron van energie voor vogels en ze kunnen helpen bij het opbouwen van vetreserves die ze nodig hebben om de kou te overleven. Ze zijn vooral populair bij mezen, maar trekken ook andere soorten vogels aan, zoals vinken, mussen en zelfs spechten.


Hoe gebruik je mezenbollen?

Mezenbollen zijn een gemakkelijke manier om vogels te voeden in je tuin. Je kunt ze ophangen aan een tak of aan een speciale houder die je in de tuin kunt plaatsen. Het is belangrijk om de bollen op een veilige plek op te hangen waar vogels niet gestoord worden door katten of andere dieren en waar ze niet te dicht bij ramen hangen. Dit voorkomt dat de vogels gewond raken als ze tegen het raam aanvliegen.

Als je mezenbollen ophangt, zul je snel merken dat vogels er dol op zijn. Het kan even duren voordat ze de bollen ontdekken, maar als ze eenmaal weten dat ze er zijn, zullen ze er regelmatig terugkomen om te eten. Het is belangrijk om de bollen regelmatig te vervangen als ze op zijn, om te voorkomen dat er schimmels ontstaan.

Mezenbollen kopen

Mezenbollen zijn supereasy te bestellen bij The bird family. Selecteer de jou gewenste mezenbollen en plaats ze in je winkelwagen. Heb je je keuze gemaakt? Reken dan snel en eenvoudig af en de volgende dag geniet jij van de smullende vogeltjes in je tuin!

Verpakking

Bij The bird family letten we ook op de verpakking: mezenbollen moeten goed verpakt zijn om te voorkomen dat ze bederven. wanneer je je mezenbollen besteld hebt, bewaar ze dan op een koele, droge plaats om ze zo lang mogelijk vers te houden. Als je mezenbollen in bulk koopt bij onze vogelvoer groothandel, kun je geld besparen, maar zorg ervoor dat je ze op de juiste manier opslaat om hun versheid te behouden.

Trek een grote verscheidenheid aan vogels aan met mezenbollen

Zoals je ziet is het voeren van mezenbollen aan vogels is een leuke en eenvoudige manier om een ​​aantal prachtige vogelsoorten in je tuin te zien. Door je mezenbollen te bestellen bij The bird family, zorg je ervoor dat je de beste mezenbollen koopt die vogels graag zullen eten en die gezond voor ze zijn.

Tot slot is het goed om te weten dat mezenbollen niet het enige voedsel zijn dat je aan vogels kunt geven. Je kunt ze bijvoorbeeld ook strooivoer, meelwormen, mezenbollen en pinda's aanbieden. Het is belangrijk om af te wisselen in het voedselaanbod, zodat de vogels alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben.

De waardering van thebirdfamily.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 159 reviews.