vogelbroodjes

Informatie rondom herroeping en retouren

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan The bird family geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht neemt u eerst contact op met de klantenservice per telefoon, email of via het contactformulier, vervolgens kunt u onderstaand document downloaden via de download knop, U vult het formulier in en sluit dit bij uw retour.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Bij thebirdfamily.nl bieden we naast de standaard producten ook gepersonaliseerde producten aan op aanvraag. Deze gepersonaliseerde producten worden voortijdig afgestemd met klant en zijn een uitzonering op ons retourbeleid. Uitzonderingen op het herroepingsrecht zijn:

  • Producten waaraan gepersonaliseerde elementen worden toegevoegd, zoals een naam, label, tekst of specifieke kleur.
  • Producten waarbij de door een klant gewenste afmetingen niet als standaard keuzeoptie worden aangeboden.

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met onze producten, mocht dit helaas niet het geval zijn of heeft u tips, feedback of een andere opmerking vernemen wij die graag.

Namens het hele team van The bird family

Bedankt en Tot ziens!

Download retourformulier