Alles uit eigen voorraad leverbaar
✅ Beoordeeld met een 9.7
✅ Top service
✅ Gratis verzending NL/BE vanaf €35

Tussen welke soorten strooivoer kun je kiezen?

Tussen welke soorten strooivoer kun je kiezen?

Denk je aan vogelvoer? Dan is de kans groot dat je direct aan strooivoer denkt. Uit ervaring weten wij dat dit de eerste associatie is die veel mensen bij vogelvoer hebben.

Feit is inderdaad veel vogels gek zijn op strooivoer. En feit is ook dat het strooien van strooivoer in je tuin veel voordelen heeft:

  • Je geeft hiermee vogels de kans om de benodigde energie op te doen. Deze energie is bijvoorbeeld benodigd om te kunnen vliegen, maar ook om in de winter de koudere dagen/nachten te overleven.
  • Strooivoer kun je in nagenoeg elke tuin uitstrooien. Bij strooivoer maakt het niet zozeer uit op welke ondergrond je dit uitstrooit. Het is voor de hand liggend om dit op aarde/potgrond te doen, maar je kunt het ook op bijvoorbeeld tegels doen. Door de scherpe navel hebben de meeste vogels geen moeite om het strooivoer op te pikken van de grond.
  • Je hebt uit heel veel soorten strooivoer de keuze. Of dit laatste een voordeel voor iedereen is, durven wij te betwijfelen. Juist door het uitgebreide aanbod krijgen sommige mensen namelijk keuzestress.

Deze keustress lossen wij graag op. Dat doen we met dit artikel; in dit artikel bespreken we tussen welke soorten strooivoer je kunt kiezen.

Verschillende soorten samenstelling

Graag raden wij je aan om een kijkje naar ons aanbod van strooivoer te nemen. Je ziet dan in één oogopslag dat je uit meerdere soorten samenstellingen kunt kiezen. Zo is het mogelijk om voor strooivoer van meelwormen en gepelde pinda’s te kiezen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor strooivoer dat bestaat uit cranberries voor vogels en meelwormen voor vogels.

Tip: kom er eerst achter welke vogels zich regelmatig in je tuin melden of in je tuin leven. Elke vogelsoort stelt namelijk andere ‘eisen’ aan het strooivoer. In onze webshop vind je per soort strooivoer meer informatie over de vogels waarvoor het voer geschikt is.

Verschillende hoeveelheden

Als je goed naar de soorten samenstelling kijkt, zie je duidelijke verschillen naar voren komen. Dat is ook het geval als je naar de hoeveelheid strooivoer kijkt. Bij sommige varianten krijg je 2 kilo geleverd, terwijl je bij andere varianten 20 kilo geleverd krijgt. Het is aan jou om te bepalen waar je voorkeur precies naar uit gaat.

Met onkruidzaden of zonder zaden

Binnen het aanbod valt onderscheid te maken tussen strooivoer mét onkruidzaden en zonder onkruidzaden. Wij zien dat meer en meer mensen voor strooivoer onkruidvrij kiezen. Dit betekent dat er in het strooivoer geen onkruidzaden aanwezig zijn.

Verschillende prijskaartjes

Bij het uitkiezen van het beste strooivoer kun je ook nog goed naar het prijskaartje kijken. Hierbij is ons advies om niet alléén naar het prijskaartje te kijken. Je doet er verstandiger aan om het prijskaartje af te zetten tegen de inhoud van de zak.

Bij ons vind je in ieder geval het beste strooivoer van dit moment. Dit strooivoer is van een hoge kwaliteit, bevat géén schadelijke stoffen en komt uit eigen voorraad. Dankzij dat laatste voordeel zijn wij in staat om het strooivoer (erg) snel te leveren.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van thebirdfamily.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 168 reviews.