Volwassenen

The bird family® – Vogelvoer en meer…

Bij The bird family® werken we elke dag met bijzondere mensen aan bijzondere producten. Producten die in Nederland zijn gemaakt, waarbij we nauw samenwerken met bedrijven, sociale werkplaatsen en zorgboerderijen in heel Nederland.

Het assortiment van The bird family® is zeer divers en leuk voor iedereen die graag van vogels in de tuin wil genieten. Het assortiment bestaat uit diverse vogelvoeders, voederhuisjes, accessoires, en cadeau artikelen. Bij de ontwikkeling van de producten speelt duurzaamheid een grote rol. We zetten ons in om grondstoffen zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te zetten. Waar mogelijk maken we gebruik van regionale rest,- en bijproducten die we verwerken tot hoogwaardige en functionele producten.

(Groot)ouders

Met de producten en bijbehorende activiteiten van The bird family® kunnen (groot)ouders en (klein)kinderen genieten van vogels in de tuin. Door samen aan de slag te gaan met leuke doe-activiteiten, weetjes te ontdekken en leerzame spelletjes te spelen komen kinderen op een ongedwongen manier dichter bij vogels en de natuur

Kinderen

Samen met The bird family® leren kinderen op een leuke en vrolijke manier vogels en de natuur te ontdekken. The bird family® biedt voor kinderen vele uitdagende binnen- en buitenactiviteiten, zoals het bakken van een vogelcake, het maken van een vogelhuisje of het spelen van een leuk en leerzaam memoryspel.