Karakters

Opa Harry is grappig en vertelt graag sterke verhalen. Hij is niet meer de snelste van de familie, maar met zijn looprek wandelt hij graag rond in het vogelpark.

Oma Suzy is een echte bezige bij. Stilzitten komt niet voor in haar woordenboek. Ze speelt graag spelletjes met de kleinkinderen en kookt en bakt graag voor iedereen.

Vader Eddy is klusjesman van beroep en de stoerste vader van het vogelrijk. Samen met de kinderen beleeft hij de meest spannende avonturen. Gelukkig is hij erg handig en bedenkt hij altijd een oplossing.

Moeder Rosy is juf op een leuke basisschool. Ze zingt graag liedjes met de kinderen en is gek op allerlei dieren. In haar vrije tijd is ze te vinden in haar moestuin. Van de groenten uit de tuin smult de hele familie.  

Freddy heeft erg veel energie en speelt het liefst buiten. Samen met zijn vriendjes, bouwt hij hutten in het vogelpark en gaan ze regelmatig op ontdekkingstocht.

Lilly is een vrolijke hippe vogel. Ze gaat graag winkelen en is altijd op zoek naar nieuwe spulletjes. Samen met haar vriendinnen danst ze graag op de nieuwste muziek en gaat ze vaak zwemmen in het meer bij het vogelpark.

Teddy & Bibby zijn de jongste deugnieten van de familie, ze spelen graag in de speeltuin bij het vogelpark. In de speeltuin staat een zandbak, wip, glijbaan, schommel en een hele grote trampoline.

Bobby is de knotsgekke vriend van de familie. Het is een echte bekendheid en woont al zijn hele leven in het vogelpark onder een enorme boomstam. Bobby kan erg goed graven en is ontzettend nieuwsgierig. Die combinatie zorgt er voor dat hij regelmatig in de problemen komt.